Introducere

Introducere

  Buna,

  Suntem Mircea, Crina si Ilie din Targu-Mures si te salutam din partea motaila.ro

  Aceasta prima postare pe blog dorim sa fie o scurta introducere despre noi si produsele oferite urmand ca in alte postari sa discutam in principal despre produse, sa raspundem la intrebari si sa oferim diverse informatii. 

  Dorinta de a avea propriile noastre creatii ne-a facut sa lucram impreuna si ce ne-a sudat ca si echipa a fost inclinatia spre o stare placuta de relaxare obtinuta prin confort. Practic si noi, la fel ca toata lumea apreciem mult momentele in care ne putem intinde,  inspiram adanc si pur si simplu ne bucuram de viata. Si cu cat suntem mai activi de-a lungul zilei cu atat ne bucuram mai mult de momentele in care apucam sa ne tragem rasuflarea. Intamplarea face ca aceste fotolii puf sa fie obiectele ideale in care ne putem destinde in voie. Cei ce le-ati incercat la diferite activitati in aer liber(workshopuri, festivale) stiu foarte bine despre ce vorbim, iar cei  ce le vor incerca pe viitor vor fi surprinsi de senzatia placuta oferita de aceste bean-baguri.

  Am inceput motaila.ro ca un proiect mai mic dar planurile noastre de dezvoltare sunt marete si ne straduim zi de zi sa ne urmam planul. Am fost incurajati de cei apropiati si dorim sa le multumim pe aceasta cale pentru energia trimisa spre noi.

 In continuare o sa va prezentam produsele oferite de noi care se catalogheaza dupa cum vedeti si pe site in fotolii puf si fotolii bean-bag, pernite pentu animale si accesorii.

  Fotoliile puf sunt ideale pentru holuri, terase, antreuri sau sali de asteptare. Fie ca serviti o cafea cu musafirii sau aveti un invitat special, fotoliile puf de la motaila.ro vor fi alegerea potrivita. 

  De ce sa alegeti un fotoliu puf si nu un scaun obisnuit? In primul rand scaunele sunt rigide. Chiar daca sunt tapitate scaunele au o structura fixa ce nu lasa loc de mai bine. Fotoliile puf in schimb, fiind umplute cu polistiren se modeleaza automat dupa forma corpului, invaluindu-l ca intr-o imbratisare. Un alt aspect este look-ul. Desi este adevarat ca exista scaune care arata foarte bine un fotoliu puf, cu o husa personalizata sau una din modelele existente deja aduce un plus de unicitate casei dvs. Mobilitatea este un alt aspect care aduce un plus fotoliilor puf. Fiind foarte usoare acestea pot fi mutate rapid dintr-o incapere in alta fara sa va faceti griji ca zgariati usi sau pereti.

  In continuare discutam despre fotoliile bean bag relax . Acestea sunt piesa noastra de rezistenta si desi ne gandim cu ce obiecte de mobilier le putem asemana nu ne vine nimic in minte. Adevarul este ca designul acestor bean-baguri este unicat si senzatia de relaxare ce iti invadeaza corpul chiar de la primele secunde de utilizare nu o poti compara. Spuneam de design, este unul foarte simplu dar foarte confortabil. Este o sadisfactie cand reusesti asta intrucat multi producatori inceaca sa aduca imbunatatiri si uneori reusesc dar in acest caz suntem de parere ca simplu=confort 120%. Husele pentru aceste fotolii sunt realizate din materiale de diferite culori si texturi existand o gama variata ce sadisface nevoile fiecarei persoane in parte. La acest capitol suntem intr-o continua dezvoltare si ne plac provocarile asa ca daca aveti un proiect il asteptam cu drag si ne vom focaliza energia in totalitate pentru a sadisface si cele mai exigente nevoi.

Continuam cu pernitele pentru necuvantatoare. Impartim casa cu un catel si o pisica asa ca stim ca si ei apreciaza motaiala si partidele de somn anduranta. Uneori relaxarea ramane in totalitate in sarcina lor si ne-am zis: "de ce nu ar avea si ele un motaila doar al lor?" Asa ca in scurt timp am realizat si primele pernite pentru necuvantatore. Pernitele sunt umplute cu material textil din acest motiv avand o greutate mai mare dar sunt perfecte intrucat atat Taz cat si Meli se cuibaresc asa de dragut in ele parca si le-au luat prin programul prima casa :)

  Incheiem cu accesoriile care sunt cele mai diverse. Pernite pentru sprijinirea capului intrucat la anumite modele prind bine, tabureti de diferite dimensiuni care fac casa buna cu fotoliile puf dar si cu bean bagurile si rezerva de polistiren care este necesara ocazional pentru completarea in interiorul fotoliilor. Este general valabil ca dupa o perioada, in functie de utilizare o astfel de completare sa prinda bine intrucat polistirenul din interior tinde sa se taseze.

  Nu punem punct articolului pana nu specificam ca toate produsele, fara exceptie sunt realizate in Romania si sunt lucrate manual astfel ca fiecare produs este unicat si desi sunt facute din acelasi material cu acelasi design sansele ca sa existe 2 fotolii puf/beanbag-uri identice sunt mici.

  Speram ca v-a placut introducerea noastra pe blog si asteptam intrebari, teme de discutie si critici costructive.

  Echipa motaila.ro va doreste o zi placuta!

Posted on 2017-09-11 by Motaila Blog, Introducere 0 2643

Related articles

Fotoliul puf cadoul ideal de sărbători?

Fotoliul puf, cadoul perfect de sarbatori.

Alegerea unui puf

Informatii utile despre alegerea unui puf

Prezentare video fotolii relax

Prezentarea unor fotolii relax din gama motaila

Video prezentare fotolii puf

Prezentarea fotoliului puf "Star" si a altor fotolii

Review fotolii Puf

Review facut la cateva dintre fotoliile puf

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Menu

Top