Prezentare video fotolii relax

Prezentare video fotolii relax

 Buna,

 

 Pentru acest articol am pregatit si va vom prezenta cateva informatii despre fotoliile relax . Aceste fotolii difera In comparatie cu fotoliile puf in special datorita designului. Pozitia pe Fotoliile relax este aproape de orizontala exceptand zona omoplatilor, gatului si capului care sunt sustinute perfect intr-un unghi de 45grade. Fotoliile sunt dotate cu arici penru a inlatura husa la nevoie.

   Recomandam asezarea pe fotoliu astfel incat ariciul sa fie in zona picioarelor. Aceste fotolii au un design pe cat de simplu pe atat de eficient si sunt ideale pentru a urmari un serial, a citi o carte sau pur si simplu pentru o binemeritata relaxare dupa o zi lunga.

   Pot fi asezate in special pe terase, in dormitoare si livinguri dar si in spatii de joaca, la diferite evenimente sau activitati.

   Cantitatea de polistiren din interior recomandam sa fie undeva la 75%. Este unul din putinele cazuri cand "ce e prea mult strica". Un fotoliu umplut in totalitate este mai rigid in timp ce unul umplut adecvat este mult mai primitor si se muleaza mult mai bine dupa corpul fiecaruia.

   Pe langa dimensiunile prezentate pe site realizam si modele la comanda. Ne puteti contacta prin formular sau la nr de tel afisat pe site cu un proiect si in cel mai scurt timp posibil vom lua legatura cu dvs.

Posted on 2017-10-23 Blog, Prezentare fotolii relax 0 1451

Related articles

Review fotolii Puf

Review facut la cateva dintre fotoliile puf

Introducere

Cateva cuvinte despre noi si mai multe despre fotoliile puf/bean bagurile relax

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Menu

Top