Alegerea unui puf

Alegerea unui puf

Buna! 
   Vom dedica articolul din aceasta sapt pentru cei ce sunt in cautarea unui fotoliu puf sau fotoliu para dar au nelamuriri sau nu sunt siguri ce produs sa aleaga.
 
   Din start mentionam ca piata romaneasca dispune de o varietate de modele, culori si dimensiuni de fotolii.
Cu o simpla cautare pe google "fotoliu puf" gasiti zeci de variante mai bune sau mai putin bune. Este foarte important sa cititi descrierea produsului si daca aveti nelamuriri apelati telefonic vanzatorul pentru a cere detalii despre un produs anume.
Bineinteles in mare parte aveti o idee despre ce puf doriti cand vine vorba de culoare si material dar sunt mici detalii care pot sa faca diferenta. Printre cele mai importante sunt dimensiunea si prezenta husei interioare.
   Dimensiunile variaza de la produs la produs astfel ca un fotoliu marimea M poate fii mai mare sau mai mic in functie de matrite. Intotdeauna verificati ca dimensiunea aleasa sa fie potrivita pt nevoile dvs. In cazul produselor noastre recomandam marimea S pentru copiii pana la 5 ani M pentru copii pana la 12 ani si L si XL la adulti.
  Prezenta husei interioare este importanta pt ca un puf dotat cu al 2lea strat de material textil este un pif super practic. In scenariiul in care cineva varsa sau scapa un lichid si pateaza fotoliul sau dupa un timp doriti sa spalati husa si trebuie sa bagati husa la masina de spalat, un fotoliu cu husa detasabila va scuteste de multa munca. 
   Si tineti minte: un fotoliu puf ieftin este greu de gasit dar nu imposibil. Studiati piata, comparati produsele si in cele din urma sigur veti face alegerea potrivita!
Posted on 2017-11-19 Blog 0 679

Related articles

Materiale textile ideale pentru pufuri

Sugestii despre cele mai potrivite huse pt fotoliile puf

Fotoliul puf cadoul ideal de sărbători?

Fotoliul puf, cadoul perfect de sarbatori.

Concurs cu super premii

Primul concurs realizat de Motaila cu super premii

Video prezentare fotolii puf

Prezentarea fotoliului puf "Star" si a altor fotolii

Review fotolii Puf

Review facut la cateva dintre fotoliile puf

Introducere

Cateva cuvinte despre noi si mai multe despre fotoliile puf/bean bagurile relax

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Menu

Top