Materiale textile ideale pentru pufuri

Materiale textile ideale pentru pufuri

   Buna,

   Astăzi vom vorbi despre materialele potrivite pentru husele fotoliilor puf. Atât online cât și in magazinele fizice găsiți o gama variata de fotolii dar sunt detalii care va interesează și nu va sunt prezentate întotdeauna.    

   Fotolii puf - o alternativa perfecta la scaunele obisnuite și are multe avantaje pe care cu le-am prezentat deja. Totuși înainte sa cumpărați un fotoliu puf este foarte important sa cereți mai multe detalii despre materialul din care e realizat husa. Fie ca e vorba de piele, piele ecologică, lycra, bumbac sau poliester este foarte important ca materialul ales sa aibă o rezistența cât mai mare le întindere, sa poată fi lavabil sau cel puțin sa se poată șterge cu o lavetă umeda.

1

   Putem fi tentați sa alegem un material care deși arată foarte bine, este colorat și rezistent o data spălat sa își piardă din culoare și implicit din nota estetica. Un fotoliu puf va poate aduce sadisfactie dar datorită materialului folosit pe post de husa sa își piardă frumusetea mai repede decât un fotoliu ceva mai costisitor. De asemenea trebuie sa fiți atenți la culorile pretențioase pentru ca odată pătat poate fi foarte greu sa scăpați de pata de pe fotoliu. In special culoarea albă este mai pretentioasa iar la polul opus este albastru sau roșu sau diferite imprimeuri.

   Fotoliile puf din piele sau piele ecologică sunt relativ ușor de curățat dar un dezavantaj al lor este ca sunt ceva mai grele și vara se pot încălzi foarte ușor. Un material foarte bun pentru un fotoliu puf de calitate este bumbacul ranforsat întrucât acesta este ușor dar rezistent și dacă optați pentru un model cu imprimeuri sau chiar și culori ca și. Negru, maro, portocaliu etc care se potrivește cu încăperea dvs aveți rețeta de succes pentru un fotoliu puf ideal.

2

   Dacă e sa tragem o concluzie in urma acestui articol este ca materialul din care este realizat fotoliul Dvs este foarte important și sa Îndrăzniți sa cereți mai multe detalii legate de rezistența înainte sa cumpărați un fotoliu puf

Posted on 2018-02-10 Blog 0 1170

Related articles

Fotoliul puf cadoul ideal de sărbători?

Fotoliul puf, cadoul perfect de sarbatori.

Alegerea unui puf

Informatii utile despre alegerea unui puf

Concurs cu super premii

Primul concurs realizat de Motaila cu super premii

Video prezentare fotolii puf

Prezentarea fotoliului puf "Star" si a altor fotolii

Review fotolii Puf

Review facut la cateva dintre fotoliile puf

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Menu

Top