INFORMATII RETUR SI RECLAMATII

Clientul are dreptul sa returneze produsul cumparat in termen de 14 de zile de la primirea coletului.
        
Am aprecia daca ne-ai da niste informatii suplimentare legate de motivele care te-au facut sa returnezi produsul. Dorim sa imbunatatim constant colaborarea cu clientii si astfel putem afla informatii importante care sa ne ajute sa oferim si altor clienti servicii cât mai bune.

In cazul in care clientul a beneficiat de transport gratuit in urma unei comenzi mai mari de 300 RON și dorește returnarea produsului, taxele de expediere vor fi suportate in totalitate de client. 

CUM SA RETURNEZI PRODUSELE?

  Ai la dispozitie sa returnezi produsele in 14 zile de la primirea lor.  Banii iti vor fi returnati in dupa confirmarea returului in maxim 7 zile lucratoare prin transfer bancar sau o alta metoda care convine ambelor parti.
   Impacheteaza produsul si trimite-l la adresa: Strada Bega, Nr. 2 , Targu Mures,  judet Mures, 
Atentie:


- Returnarea o faci pe cost propriu, cost care nu va fi rambursat.

- Esti direct raspunzator in cazul in care produsul returnat are urme de uzura evidente sau  a suferit modificari fata de cum a fost trimis.

- Ai 14 zile la dispozitie sa returnezi produsul iar dupa aceste 2 saptamani nu mai putem accepta retururile.


- In cazul returului banii iti vor fi inapoiati prin transfer bancar. Colaboram cu BT astfel ca daca aveti un cont la ei banii vor ajunge mult mai repede decat cele 7 zile lucratoare mentionate.


- In cazul in care trimiteti pachetul prin curier va rugam sa selectati optiunea standard detrimitere(fara livrare sambata, ramburs etc)RECLAMATII


Te rugam sa ne contactezi folosind adresa de email admin@motaila.ro


Menu

Top