Despre noi 

 

                                                                                                                                 

 Am creat motaila.ro in anul 2017 din dorinta de a da un suflu nou pietei pufurilor. Ne straduim sa fim cat mai originali in ceea ce facem si nu ne este frica sa iesim din tipare pentru ca stim ca doar atunci te poti dezvolta cu adevarat.  Este o afacere de familie, astfel ca fiecare comanda este importanta pentru noi si cu fiecare puf comandat simtim ca familia noastra se mareste.  Si noi suntem amatori  de relaxare si nu ratam nici un moment in care ne putem odihni pe un puf, fie ca suntem acasa, in natura sau la o petrecere.  

Produsele oferite de compania noastra sunt lucrate manual în România. 

 Cusatura fotoliilor este gandita in asa fel incat sa fie cat mai rezistenta. La interior un fermoar/arici mai mic este atasat astfel incat la nevoie sa puteti adauga/scoate din umplutura.

 Designul fotoliilor este realizat pentru un maxim de confort astfel ca după o zi agitată sau oricând simțiți nevoia, să aveți parte de o binemeritată moțăială. 

 În momentul când vă așezați, fotoliul capătă forma corpului, permițând întregului trup să se relaxeze, simțindu-vă ca într-un norișor.

 Scopul întregii noastre echipe este în primul rând satisfacerea clientului prin calitatea produselor considerând in același timp nevoia de a proteja mediul înconjurător. Astfel umplutura de polistiren provine dintr-o metoda de upcycle ceea ce ajuta foarte mult natura. Credem ca relaxarea pentru noi este cu atat mai profunda cu cat stim ca in acelasi timp am ajutat si mediul inconjurator sa prospere.

 Va multumim ca v-ati luat din timp sa cititi aceste randuri si ca ati ales sa faceti parte din familia motaila.

 


Menu

Top